RO Study
👤
Floringabriel
Floringabriel
20-02-2020
Matematică
a fost răspuns
Sa se determine polinomul
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
20-02-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(2p) 3. Se Consideră Funcția F: RR, F(x) = 2x-1. Determină Distanţa De La Punctul M (-[tex] - \frac{3}{2} [/tex],0) La Graficul Funcției F.
8. Din Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Se Scade O Latură A triunghiului, Din Rest Se Scade 5/12 din Perimetru Şi Se Obține 15. Află Latura Și Perimetrul Tr
Aflați Măsurile A) 15 Unghiuri Congruente Formate În Jurul Unui Punct. B) Aflați Măsurile A 27 De Unghiuri Adiacente Şi Congruente Formate In Jurul Unui Punct.
REZUMAT DE O PAGINĂ LA VOLUMUL "HORE" DE TUDOR ARGHEZI(imi Bag Pla În Ăia Care Scriu "gwhskkao" Sau" Nu Stiu" Si Sper Sa Dea Masina Peste Ei Și Le Doresc Viață
Care Sunt Locurile În Care Personajele Din “eroi Din Întâmplare - Ninsoarea De Martie” De Liviu Chifane Au Fost, Pe Rând?
Urgent Du 100p ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
Citate Din Cartea ,,Minunea” Partea A Doua Va Rog Frumos Repede Îmi Trebuie Doar Unul. Și Va Rog Să-mi Spuneți Și Pagina
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog Frumos
Care Sunt Verbele Din Primul Alineat De La Pagina 86
5p 3. Se Consideră Funcția F:R→R, F(x)=3x-6.a) Calculează F(2)•f(3)b) În Sistemul De Axe Ortogonale XOy Se Consideră Punctul M(m, 0) Și Punctele A Și B Care Sun