RO Study
👤
Georgetananu
Georgetananu
07-03-2015
Matematică
a fost răspuns
compune o problema dupa:
80-(6*7)=
Răspuns :
Emyylia
Emyylia
07-03-2015
intr.un magazin sunt 80 de mingii. un baiat vine si cumpara 6 mingii a cate 7 lei bucata. cate mingii au mai ramas?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Analizeaza Niste Atribute ? Vreau Sa Mi Spuneti Decat : ' Atr Adj Exprimat Prin.... ' Din Textul Urmator : De La Fereastra Lui, El Nu Vedea Ce Misterio
Suma A Doua Numere Este 460. Aflati Numerele Stiind Ca Primul Numar Micsorat Cu 60 Este De 4 Ori Mai Mic Dect Al Doilea
Intr Un Cerc De Raza 5 Cm Se Contruieste O Coarda De 6 Cm. Care Este Distanta De La Centrul Cercului La Coarda? Ajutor :(
Tatal Si Fiul Au Impreuna 37 Ani. Peste 16 Ani Tatal Va Fi De 2 Ori Mai In Varsta Decat Fiul. Determinati Varsat Fiului. Multumesc Mult
Log In Baza 5 Din 2x-1=2
Un Triunghi Are Lungimile De 3 Cm, 0,0004hm,0,05m.desenati In Caietul Vostru Un Patrat Care Are Perimetrul Egal Cu Cel Al Triunghiului
Ajutati.ma Va Rog Ca Nu Stiu
Redacteaza O Componere Cu Titlul "In Tren",in Care Sa Relatezi O Intamplare Din Viata Ta.Intocmeste Un Plan Propriu De Idei Cu Ajutorul Caruia Sa Relazezi Co
Sa Se Efectueze :a) (-64) :(-2) 3+(-72):(-6):(-3)-(+125):(-5)
Redeacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Imaginezi O Intamplare Petrecuta La Polul Nord