RO Study
👤
Body32
Body32
20-02-2020
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos sa ma ajutați
Răspuns :
Babydenisukk23
Babydenisukk23
20-02-2020
Răspuns:
a-C
b-A
c-E
d.B
Explicație:
.......s..s.s.z.z
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Un Călător Are De Parcurs Un Drum De 320 Km. În Prima Zi El Parcurge 80 Km, A Doua Zi 120 Km, Iar A Treia Zi Restul. Cât La Sută Din Drum A Parcurs În Fiecar
Inlocuieste Cu H Una Din Literele Cuvintelor:sal-hal Dar Nu Știu La Prajitura,grâu!Ajutor! Multumesc!.
Salut. Am Si Eu Ffff Multe Teme La Romana Sper Sa Puteti Sa Ma Ajutativa Rog Trebuie Neaparat In Seara Aceasta. Toate Exercitiile
Analizează Adjectivele De Mai Jos Indicând Și Funcția Lor Sintactica , Va Rooog!!
Ajutor Ce Rog,Redactează Un Text Narativ Despre O Întâmplare Neobișnuită Petrecută În Curtea Școlii În Care Să Folosești Trei Pronume Personale Formă Neaccentu
22. La Un Concurs De Cultură Generală S-au Înscris Trei Familii. A Doua Familie A Obţinut Cu 134 Puncte Mai Puține Decât Prima Familie Și De Trei Ori Mai Multe
Va Rog Analizați Verbele Avea Scrii A Bătut A Deschis Hai Șopti Fosnind Urcara Va Rog Repede Metoda Clasa A -5-a Cât Mai Repede !!’
Predicatul Poate Ocupa Diverse Poziții În propoziţie. Observă Modelul Și Completează tabelul. La Începutul În Interiorul La Finalul propoziţiei Propoziţiei Prop
Nu Trebuie Tot Măcar Câteva
Rezumatul Textului The United Of America .