RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-02-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede dau coroana
Răspuns :
Sucheasilviu
Sucheasilviu
19-02-2020
F, F, A, A;
1-b
2-e
3-d
Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Au 5. Mama Şi Tata Au Împreună 67 De Ani. Câți Ani Aveau Împreună Acum 2 Ani? Dar Acum 3 Ani?
Demonstrati Ca Orice Patrulater În Care Măsura Fiecărui Unghi Este Media Aritmetică A Măsurilor Celorlalte Trei Unghiuri Este Un DreptunghiVa Rog Să Demonstrați
3. Complete The Sentences.1. We Have Five...... (lesson) Every Day.2. The..... (pupil) Are Not In The Classroom.3. These....... (child) Play In The School Yard.
Alcătuiește Câte O Propoziție Enunțiativă Interogativă Și Enunțiativă Exclamativă În Care Să Introduci Cuvântul Carte Citește Propoziția Folosind Intonația Core
• Seria În Care Toate Cuvintele Conțin Diftong Este: A. Avion; Piață; Polei; Miere; Ceapă; B. Veneai; Mei; Poate; Caiet; Culoare; C. Poezie; Pleoapă; Fier; Soar
Suma A 3 Numere Este 238 Aflati Numerele Stiind Ca Al 2 Este De 2 Ori Mai Mare Decât Primul Și Cu 13 Mai Mic Decat Al 3:::::ajutor Pls Dau Coroana
Va Rog Sa Ma Ajutatii
Buna.Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog! O Sa Dau Coroana!!!!""
Am Nevoie De Punctele C Și B! Repede Vă Rog Am Nevoie Acum RAPID, Dau Coroană!!!! Cât Puteți De Rapid Vă Rog Mult Chiar Dau Coroană!!!
Scrie Cinci Derivate De La Cuvântul Lumina