👤

va rog dati-mi si mie o compunere lunga despre prietenele mele dar sa aiba multe numerale va rog mult

Răspuns :

Ele sunt cele mai bune prietene ale mele . Le iubesc mult si eu le datorez totul ,dar totusi cea mai buna dintre ele este ea ,sora mea ....fata aceea dragutza si timida .In momentele grele ea m-a ajutat si m-a sustinut .Imi e alaturi la bine si la greu si ii multumesc pentru acest fapt .Dar ea este fata cu care m-am cunoscut inca de .la 3 ani si de atunci suntem de nedespartit . Iar ea este verisoara mea cu care ma inteleg perfect si cu care imi petrec tot timpul meu liber .Tin mult la toate trei si ele sunt cele mai tari . Eu nu imi pot imagina viata fara prezenta lor .Ele sunt totul pentru mine si ele mai fac o persoana mai puternica ,mai curajoasa si mai buna .Eu cu ele mereu ma duc la film ,la plimbari , la parcul de distractii .Ideea e ca ele sunt mai mult decat prietenele mele adevarate ,ele sunt persoanele de la care iau exemplu si sunt si idolii mei .De aceea eu le pretuiesc si le iubesc nemarginit .
Sper ca te-am ajutat si succes :D
                         Prietenele mele

Eu am multe prietene.Doar douasunt cele mai bune amice.Cele doua fete sunt Cosmina si Rebecca.
   La Cosmina am observat 5 calitati. Ca e cuminte,invata bine, vesela mereu si ca e sincera.
 La Rebecca am observat sase calitati: Ca e iubitoare,muncitoare,mereu cu zambetul pe buze,educata,marinimoasa si sincera mereu fata in fata cu mine
Ele au si defecte.Prima e Cosmina si are mai multe.
Ea are 4defecte: Neprietenoasa,are dinti urati,pretentioasa,orgolioasa
Rebecca are si ea defectele ei si are vreo 3: Cu nasul pe sus,nesimtita uneori si foarte egoista cu un necunoscut sau o necunoscuta care o intreaba ceva.
 Eu oricum le iubesc pe cele doua surori care imi sunt.
Mai am o sora si ea are trei ani si ea e cea mai buna prietena a mea.
Ce fericita sunt ca ele sunt in inima mea!