RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Poate fi un voiaj si o calatorie in alta tara ?
Răspuns :
OpT1caL
OpT1caL
06-03-2015
Da poate fi .................
Answer Link
Аноним
Аноним
06-03-2015
Eu cred ca este. Sper ca am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cerinţa Se Citește De La Tastatură Un Număr Natural De Maxim 3 Cifre. Să Se Determine Câte Cifre Are. Date De Intrare Programul Va Citi De La Tastatură Un Num
Cerinţa Se Citește De La Tastatură Un Număr Natural De Maxim 3 Cifre. Să Se Determine Câte Cifre Are. Date De Intrare Programul Va Citi De La Tastatură Un Num
O Culegere De Probleme Are P Pagini, Numerotate De La 1 La P. Problemele Din Culegere Sunt Numerotate Cu 1,2,3,...,etc, În Ordinea Apariţiei Lor În Culegere. Pe
Un Număr Natural Se Numește Aproape Prim Dacă Poate Fi Scris Ca Produs De Două Numere Naturale Prime Distincte. Cerinţa Se Citește Un Număr Natural Și Apoi N Nu
Fie Cubul ABCDA’B’C’D’ Cu AB=12 Si M Mijlocul Lui AA’.Aflati a)Aria Si Perimetrul Lui MCC’ b)distanta De La M La BC c)tg Unghiului Format De Planul (MDC) Cu Pla
Rezolvati Inecuatia Punctul A Dau 35 De Puncte Si Coroana.Detalii In Poza.
Cine Găsește Toate Substantivele Și Adjectivele La Genul Masculin Și La Numărul Plural Dau Coroană Vă Rooooooog,chiar Am Nevoie De Ajutor Dau Coroană!!
Află Numerele Cu Cifre Distincte De Forma Abc9d, Dacă A=222:37, ,,b" Este Zecimea Numărului 70, Iar ,,c" Este Cincimea Numărului 40.
Transcrie O Propoziție Sunordonată Din Fraza Precizând Felul Acesteisa: Am Reuşit Să Aflăm De La Specialiştii Cu Care Am Vorbit
Se Dă O Matrice Mt Cu N Linii Și M Coloane. Să Se Afle Submatricea De Sumă Maximă Din Matrice. Date De Intrare De Pe Prima Linie Se Citesc De La Tastatură Numer