RO Study
👤
MareleM12
MareleM12
13-02-2020
Engleza
a fost răspuns
Cum se rezolva acest exercițiu (3)
Răspuns :
Alex9522
Alex9522
13-02-2020
2 young hostel
3 suitcase
5chocolate
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nustiu Cum Sa Fac Expansiunea La Propozitia Dansul Trist Al Toamnei Il Dansam Acum _ Trist
Se Considera Functia: F:{1,2,3}⇒R,f(x)= -x+1 a)Reprezentati Grafic Functia Considerata.Determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul A (m,-2) Este Situat Pe Gr
O Puteti Ajuta Pe Verisoara Mea ? Alcatiuiti Enunturi In Care Cuvintele ,, -l "si ,, Te "sa Fie Complemente !
Redacteaza O Reclama Si Un Articol Care Sa-i Indemne Pe Copii Sa Consume Fructe.
As Dori Daca Se Poate Sa-mi Dati Un Raspuns La Urmatoarea Problema: Borna Negativa A Acumulatorului Automobilelor Este Legata La Caroserie. Ce Se Intimpla Daca
Echipa ALFA Parcurge In 2 H. Traseul A-B-D, Cu O Viteza Medie De 3km\h , Iar Echipa Gamma Parcurge Taseul A-C-D In 3 H. Calculeaza Viteza Medie Cu Care Se Depla
Cum Se Explica Existenta Capului De Bour Pe Stema Noului Pamant Descoperit? Este Din "Dragos Voda" Dau Coroanaa
Imi Trebuie O Compunere In Care Sa Povestesc O Intamplare Dintr-o Excursie//////scurta/////bagati De La Voi Idei
A) Afla Ctul Numerelor 27 Si 9 b) Afla Suma Numerelor675 Si123 c)diferenta Numerelor 789 Si 197
Un Conductor Rectiliniu Cu Lungimea De 12 Cm Se Afla Intr-un Cimp Magnetic Omogen.Intensitatea Curentului Electric Din Conductor Are Valoarea De 4A, Iar Forta M