RO Study
👤
AnaMaria3345
AnaMaria3345
06-03-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum calculez 2-5/2 ?
Răspuns :
Lany
Lany
06-03-2015
Cum calculez 2-5/2 ?
[tex]2- \frac{5}{2} = \frac{4-5}{2} = \frac{1}{2}[/tex]
Answer Link
Tanasee13
Tanasee13
06-03-2015
2/1-5/2=
4/2(amplificam cu 2)-5/2=
=-1/2
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lectia:forta De Frecare Analizati Starea De
Fiindca Plouase, Campul Inverzit Parea Mai Stralucitor. Soarele Nu Incalzea Indeajuns , Pentru Ca Nori Razleti Ramasesera Inca Pe Cer. Pe Soseaua Strajuita De C
Care Este Lungimea Laturi Unui Triunghi Echilateral Cu Aria De 25√3 Cm² ?
Un Elev Are De Rezolvat Intr O Saptamna 200 De Probleme . In Prima Zi Rezolva 20% Din Ele A Doua Zi 25 % Din Restul. Cate Pribleme A Rezolvat In Fiecare Din Cel
Analizati Predicatele :mananca,pleaca,au Inflorit,merge. Analizati Subiectele:Veverita,Maria,Alina,ei
Pe Latura BC InΔABC Se Considera Punctele D Si E Astfel Incat <BAD ≡ <ABC. Inaltimile Din D Si E In Triunghiurile ABD, Respectiv ACE Se Intersecteaza In F
Suma A Doua Nr. Este 2490. Aflati Nr. , Stiind Ca 6,5% Din Primul Nr. Este 8,5% Din Al Doilea Nr.
Vreau Un Text Alcatuit Din 4 5comunicari Cu Cuvintele:a Zambi,important,simbol,porumbel.va Multumesc.
Aria Incaperii Este 48 Metri Patrati , Latimea Este 3 Pe 4 Din AB . Amnpd Este 1 M Patrat . Care E Lungimea Camerei ?
Hey ! Am Si Eu Cateva Probleme La Matematica Ma Ajutati ?1 Daca Pretul Unui Costtum A Crescut Cu 5 % Si Inainte De Scumpire Costa 500 Lei Acum Cat Costa ? Scrie