RO Study
👤
Cjsn98
Cjsn98
13-02-2020
Matematică
a fost răspuns
4 2 3
a) (-3) + 5 - 2• 10
va roog urgent
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-02-2020
Răspuns:
- 8
Explicație pas cu pas:
a) (-3) + 5 - 2• 10 =
= - 3 + 5 - 10
= - 13 + 5
= - 8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Vi S-au Parut Subiectele De Azi? Ce Note Luati?
Daca La Subiectul 1 La Aia Cu Aria Rombului Am Facut Doar 6ori 8 Si Am Uitat Sa Impart La 2 Se Puncteaza?.....
F(x)= 4x^3-12x Sa Se Scrie Ecuatia Tg La Gf In Punctul A(2,8). Daca Cineva E Binevoitor Sa Imi Ofere Un Raspuns Detaliat..va Multumesc Mult.. Nu Inteleg Care Es
Ajuta-l Pe Ghita Sa-si Promoveze Carciuma Si Peste Hotare. Scrie Un Anunt Potrivit Pentru A Putea Fi Postat Pe Internet.
Miruna Si-a Propus Sa Citeasca O Carte Care Are 96 De Pagini.Daca Ar Mai Citi 10 Pagini,ar Mai Avea De Citit 10 Pagini Si Ar Termina Cartea De Citit.La Ce Pagin
Problema : Stiind Ca Raportul Masurilor Unghurilor Ascutite Ale Unui Triunghi Dreptunghic Este 2/3 , Determinati Masura Celui Mai Mare Unghi Ascutit !
La U Magazin S-au Adus 48 De Ladite Cu Mandarine Si 46 De Ladite Cu Portocale.In Prima Zi S-au Vandut Cate 29 De Ladite Din Fiecare.Cate Ladite Au Ramas In Maga
Ecuatii Exponentiale: 3la X-1=5
Daca Elevii Unei Scoli Se Aseaza In Sala Festiva Cite 4 Elevi Pe O Banca, Ramin 20 De Elevi In Picioare, Iar Daca Se Aseaza Cite 5 Elevi Pe O Banca, Ramin 4 Ban
Care Sunt Cifrele Pare , Dar Cele Impare?