RO Study
👤
Iuliantrusca
Iuliantrusca
11-02-2020
Franceza
a fost răspuns
Dau follow si coroana cine ma ajuta !
Răspuns :
Madalina938227
Madalina938227
11-02-2020
Cică e o sărbătoare :)))
Answer Link
Alexutz98
Alexutz98
11-02-2020
Ceva sarbatoare, nsh, cred
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți O Poezie Cu Titlul ,,Tainicele Gânduri,, Din 3 Strofe, Vă Rog, Urgent!!!! Dau Coroană!!!!!
(ignorați Scrisul Meu ) Acolo In Pătrățele
La Un Magazin Erau 8 Baxuri Cu Câte 9 Flacoane De 1l De Ulei Fiecare Si Încă 7 Flacoane De Acelaşi Fel. Luni S-au Vândut 43l De Ulei, Iar Marti, Un Sfert Din Ca
Use The Words In Capitals To Form A Word That Fits In The Space In The Same Line.
Scrie, În Spaţiul Rezervat, Răspunsuri Potrivite Pentru Fiecare Cerință. Un Numeral Ordinal Din Primul Enunţ Al Textului. 1. Transcrie Un Numeral Ordinal Din Pr
Află Nr Necunoscut. 510-c+481=601
Selectează Din Textul Citit Trei Verbe Care Exprima Acțiuni Ale Personajelor Și Folosește-le Intr-o Compunere Despre Ținutul Poveștilor De 10 Rânduri
În Figura Alăturată Este Reprezentat Cubul ABCDEFGH . Diagonala Bazei EG Are Lungimea Egală Cu 4 2cm . Aria Totală Acubului Este Egală Cu: A) 32cm2b) 48cm2 C) 6
Să Se Elaboreze Un Program Care Calculează Valoarea Expresiei S= Max(min(a,b), max(c,d)), Utilizând Funcţia Cu Parametrii Care Determină Numărul Mai Mare Din Do
Buna, Am Rezolvat Si Nu Mi-a Iesit Niciun Rezultat Din Variante. Cat Mai Explicit Daca Se Poate. Multumesc !In Figura Alaturata Este Reprezentat Un Teren In For