RO Study
👤
Misha23m26
Misha23m26
09-02-2020
Matematică
a fost răspuns
Exercițiile 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10
Răspuns :
Mihaidenisa334
Mihaidenisa334
15-02-2020
Răspuns:
Ai exercițiul 5 in imagine .. scuze ca nu am facut mai mult dar nu am mai putut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Coroana!!! Maria Ii Spune Ioanei: - Da-mi Cinci Bomboane, Si Vei Avea Un Sfert Din Cate Ammm Eu. In Replica,Ioana Ii Raspunde: -Da-mi Zece Bomboane, Si Vei
Precizeaza Timpul Verbal Al Urmatoarelor Verbe Din Structurile Date: Cand Se Ivira Zorile, Leul Gandi O Clipa, O Vom Face Bucuros.
MNPQ -trapez Isoscel Cu(MQ) Congruent Cu(QP) Congruent(NP) Si M(M)=60(grade).Aratati Ca MP_|_PN Va Rog Sa Ma Ajutați,am Nevoie
Imi Poate Explica Si Mie Va Rog Cum Se Faceau Elementul Neutru Si Elementul Simetrizabil ? ( Ex: X*y=3xy-6x-6y+14 ) . Eu Am Ajuns Pana La 3ex-6e-6x+14=x Si Nu M
Din O Coala De Hartie Se Pot Face 4 Mai Mici.Folosind Coli Mici,Ina A Consumat 4 Coli Mari,iar Sorina,6 Coli Mari.Cate Coli Mici Au Folosit Fetele In Total?
Cum Se Noteaza Un Paaralelipiped Dreptunghic Cu Punctele ABCDEFGH? VA ROG AJUTATI-MA! Dau coronita!!!
Explica , In 3-5 Randuri , Titlul Poeziei In Relatie Cu Mesajul Transmis De Text. (Rea De Plata - George Cosbuc)
Pe O Harta Cu Scara De 17:1.000.000 Traseul Cetatea Radesei- Cheile Somesului Cald, Are O Lungime De 136 Mm. Ce Lungime Reala Are Traseul (in Km.)?
Explica Utilizarea Liniilor De Pauza In Versul:De-acum Luna-pasare Maiastra
Aflati Restul Impartirii Numarului 3(ori) X +2(ori) Y La 72 DAU COROANA