RO Study
👤
Licapura
Licapura
09-02-2020
Biologie
a fost răspuns
lantul trofic in padure
Răspuns :
Amsterd562
Amsterd562
09-02-2020
Răspuns:
1
.
F
r
u
n
z
a
de
Stejar-
>
ciocanitoare-
>
vulpe-
>
urs
Baftă
!
Answer Link
Denisamiruna1
Denisamiruna1
09-02-2020
Răspuns:
Molidul-veverita- jder- lup
Succes!♡
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
13. Adunând Un Număr Cu Jumătatea Şi Cu Sfertul Său Se Obține 21. Află Numărul.adre Numărul Total Al Bilelor
Traduceți In Engleza : Topogan , Gaina , Frate , Invat , Sarpe , Minuscul , Mare , Invisibil , Orb , Surd , Mut , Stricat , Ciudat , Spital , Rau .
12 Precizează Ce Parte Devorbire Este Cuvântul Scris Italic În Exemplele. Date.a. În Ţara Noastră, Sunt Multe Mine.b.Pe Mine Nu Mă Interesează Tenisul.c. Am Cu
Daca Am 100 De Lei Si Trebuie Sa Cumpar 100 De Animale:vaca-5 Lej, Boul-10lei Si Vițelul-0,5lei.trebuie Ca Din Acei 100 De Lei Sa Cumpar 100 De Animale, Nu Cont
7. Suma A Trei Numere Este 382. Al Doilea Număr Este De Două Ori Mai Mic Decat primul Număr. Dacă Împărţim Al Doilea Număr La Al Treilea Număr, Obținem Câtul 3
Cand Analizez Un Adjectiv Trebuie Sa Specific Acordul..dar Nu Stiu Ce Este Acordul.. Imi Spune Cineva? Am Acest Lucru Ca Tema,multumesc!
In Clasele A |V A Dintr.o Scoala Sunt 624 De Elevi .fetele Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Baietii.Câte Fete Sunt?
Capacitatea Unei Galeti Poate Fi Masurata Cu Ajutorul Cintarului..???
Unghiul De Incidența Al Razei De Lumina,care Cade Pe Suprafața De Separare Sticla-apa,este De 30 Grade. Sa Se Determine Unghiul De Refracție. Se Cunosc Ns=1,5 N
Doua Dintre Ungiurile Unui Triunghi Au 73 Si 45grade.care Este Masura Celui Deal Treilea Unghi