RO Study
👤
Romana005
Romana005
07-02-2020
Matematică
a fost răspuns
VĂ ROG FRUMOS!!!
DAU PUNCTE!!!
Răspuns :
4Catalina4
4Catalina4
07-02-2020
Sper ca te-am ajutat!
^-^
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Felul Formelor Pronominale Subliniate Din Enunțurile Următoareva Rog Repede Dau 50 De Puncte!!!
Aflați Un Număr Știind Că Dacă La Un Mulți Re Cu 0,75 Am Obținut Același Rezultat Că Și Atunci Când Am Scădea 0,75 Din El
Ajutați Mă Vă Rog Chimie Un Ex Ușor
7. Un Dreptunghi Are Lungimea De 30 Cm, Iar Lățimea Egală Cu O Treime Din Lungime. Află Latura Unui Pătrat Care Are Perimetrul Egal Cu Al Dreptunghiului.Repede
Pls Pls Alcatuiti O Compunere Expresivă Cu Titlul O Întâmplare Neprevazuta Folosind 10 Epitete Diferite 30 De Rânduri -40 Plssss
Redactează În 15 20 Rânduri Un Eseu Argumentativ Cu Titlul: Mi Ar Fi Plăcut Să Fiu Un Cuvânt.Eu Sunt Cuvântul.....DAU COROANA,U URGEEENT
A = { X|x € N Şi X€D12
Redactează În 15 20 Rânduri Un Eseu Argumentativ Cu Titlul: Mi Ar Fi Plăcut Să Fiu Un Cuvânt.Eu Sunt Cuvântul.....DAU COROANA,U URGEEENT
Suma Numerelor Scrise Pe O Tablă Este 15iar Produsul Lor Este Deasemenea 15.cate Numere Sunt Scrise Pe Tabla
2. Defineşte Noţiunile: Mişcare Uniformă" Şi „mişcare Neuniformă". Dǎ 3+4 exemple. 3. Prin Ce Se Deosebeşte Mişcarea Rectilinie Uniformă De Mişcarea Rectilinie