RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-02-2020
Engleza
a fost răspuns
Cim se traduce propozitia:My flag is a red
Răspuns :
Animatiideandrac
Animatiideandrac
07-02-2020
My flag is a red= Steagul meu este (un) rosu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Help ! Cine Ma Poate Ajuta?Aduna La Dublul Sfertuluidin A Cincea Parte A Produsului Numerelor 2si 10 A Sasea Parte Din Jumatatea Produsului Numerelor 3 Si 4 Al
Inbtr-o Urna Sunt 11 Bile Negre Si 18 Bile Albe,se Extrage O Bila,probabilitatea Ca O Bila Extrasa Sa Fie Neagra Este Egala Cu ... ?
Cum Aflu O Cateta Dintr-un Triunghi Dreptunghic ,cunoscand Urmatoarele Date:ipotenuza Este 10,cealalta Cateta Este 5,am Un Unghi De 30 Grade Si Unul De 60
Dupa Ce A Cheltuit1\4din Suma Pe Care O Avea,Cristinei I-au Ramas Cuu 150 Lei Maimult Decat Cheltuise,Cati Lei A Avut Cristina.?
Un Text Argumentativ La Poveste Lui Harap Alb De Ion Creanga
Imi Poate Spune Si Mie Cineva Cum Se Calculeaza Lungimea Liniei Mijlocii In Trapez? Multumesc Anticipat.
Vreau Un Text Cu Titlul Mama Mea De Aproximativ O Pagina .de Clasa A Doua
Cum Se Rezolva Problema Astatrei Colegi Citesc Aceiasi Carte da 100 De Pagini Alina A Citit 57 De Pagini Din Exemplarul Lui Sorin 28 De Pagini Din Ale Lui Iar
Cati Electroni Poseda Atomii Elementelor: a)[tex] 3^{Li} [/tex] (litiu)b)[tex]6^{C} [/tex] (carbon)c)[tex] 16^{S} [/tex] (sulf)d)[tex] 13^{Al} [/tex] (aluminiu)
Toamna,ploile,reci,fulgi De Zapada,camera Mea,rasfoiesc,mesteresc,calculator,ma Joc Sunt Substantive Comune?