RO Study
👤
Balatel02
Balatel02
05-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Varog 10 adjective pentru cuvintul vorba
Răspuns :
Vulcanion
Vulcanion
05-03-2015
vorba: dulce frumoasa duioasa blanda buna rea grea
Answer Link
Turcanucrina
Turcanucrina
05-03-2015
Vorba:duioasa, dulce,amara,inteligenta,rea,buna,draguta,feroce,binevoitoare,minunata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați X Aparține De R Pentru Care Sunt Adevărate Egalitățile: a)x(x+1)=x+2 b)(x+3)(x-3)=5-(x+2)(x-2)
(57) Prin Oxidarea Unei Alchene B Cu Permanganat De Potasiu În Mediu Acid Se Obține O Singură Substanță A Cu Masa Moleculară 60 Care Conține Hidrogen Carbon Și
Numărul Soluțiilor, Metoda De Calcul, Este Cu Clasă De Resturi Și Nu Prea Le ȘTIU. Mulțumesc Anticipat
Domnul Tushman Vrea Să Îi Propună Lui August Un Joc Legat De Pronume. August Cereajutorul Pentru A Face Alegerile Corecte În Joc. Incercuiește Litera A, Dacă Ap
5 Intrebari+5 Raspunsuri Cu Verbul To Be Scurte.
La Împărțirea A 2 Nr Nat Catul Este 29 Și Restul 17, Iar Dif Dintre Deimpartit Și Împărțitor Este 4077. Aflați Cele 2 Nr Nat.
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate, Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima.
Habar N-am, Va Rog Ajutați-mă
Completati Sirul Cu Inca 2 Termeni:37,41,43,47,53,...,...
In Timp Ce Parcurge Un Traseu , Un Turist Constata La Un Moment Dat Ca Mai Are De Parcurs 3,5 Km . El Hotărăște Sa Mai Parcurgă Încă Jumătate De Kilometru Pentr