👤
a fost răspuns

VA ROG TRADUCETIMI SI MIE TEXTUL ASTA DAU 20 PUNCTA
CAT MAI REPEDE VA ROG FRUMOS

VA ROG TRADUCETIMI SI MIE TEXTUL ASTA DAU 20 PUNCTA CAT MAI REPEDE VA ROG FRUMOS class=
VA ROG TRADUCETIMI SI MIE TEXTUL ASTA DAU 20 PUNCTA CAT MAI REPEDE VA ROG FRUMOS class=

Răspuns :

1.A inceput cu curry-ul indian si s-a terminat in spital.
2.Pentru o multime de oameni sughitul este o gluma dar pentru Harry Medis,un copil de 15 ani din Bringham o fost ceva diferit.Sughitul sau a inceput intr-o Duminica la pranz si a continuat inca doua saptamani.Parintii sai s-au speriat si l-au dus la spital dar a mai durat o saptamana ca medicii sa ii trateze "atacul".Harry care acum e la scoala explica ce s-a intamplat.
3.Doctorii au folosit raze X pe pieptul sau dar nu au reusit sa gaseasca nimic.Ei mi-au dat niste pastile si sughitul a mai incetat ,dar asta se intampla cu o saptamana inainte ca sughitul sa cedeze.Harry a fost foarte norocos.Recordul mondial este detinut de fermierul Charles Orborn care a sughitat continu pentru 68 de ani.El s-a oprit in 1990 dar nimeni nu stie de ce.
4.Am inceput sa sughit dupa ce am mancat curry de la fast-food-ul meu local.Am baut un pahar cu apa dar asta nu a ajutat cu nimic.In seara respectiva am sughitat odata la 4 secunde.Am incercat orice sa il opresc.Mi-am tinut respiratia si am baut bauturi reci.Tata a incercat sa ma sperie dar nici asta nu a mers deasemenea.Dupa o saptamana de nopti nedormite am mers la spital.

Ordinea corecta a propozitiilor cred ca este 1,2,4,3.
:)