RO Study
👤
Nmirela2005
Nmirela2005
06-02-2020
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana
Mulțumesc.
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-02-2020
Răspuns:
a F
b A
c F
așa cred ......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Că Numărul Este Natural.
A. 1. Transcrie, Din Textul 2, Doi Termeni Din Campul Lexical Al Razboiului. 2 Puncte 2. Scrie In Caset Litera Corespunzätoare Rispunsului Corect, Valorificänd
Compune Și Rezolvă Probleme Folosind Schemele Grafice
4. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Termenii Subliniați Din Fraza,,cine A Mai Desfiinţat Şi Catihețiile Cele, Tocmai Acum În Vremea No
Un Număr Reprezintă Un Sfert Din Altul. Diferența Dintre Ele Două Este 30. Care Sunt Numerele? Rezolvare
Va Rog! ‼️22 Scrie Un Text De 15-20 De Rânduri În Care Să Relatezi O Întâmplare La Persoana A III-a, Plecând De La Situația următoare: Doi Prieteni Mergeau Prin
Rezolvați Ecuațiile Apoi Faceți Proba Soluției Găsite! Va Rog Frumos Sa Mă Ajutați!
Fisa 8 1) Pentru Fiecare Caz Sunt Specificate Elementele Congruente. Scrieți Care Triunghiuri Sunt Congruente (specificând Cazul De Congruenţă) Şi Care Sunt "t
Va Rog Frumoss,am Nevoie Urgent! DAU COROANA!! Daca Scrieti "fhllhdkhdkhx"(de Ex) Dau Raport
5. Devinettes: Qu'est-ce Que C'est ? A. C'est Un Objet Qui A Deux Lames. Tu L'utilises Pour Découper. Ce Sont B. Il Est Long Et De Différentes Couleurs. Tu L'ut