RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-02-2020
Engleza
a fost răspuns
va rog am nevoie urgent
Răspuns :
BaiatuCuminte
BaiatuCuminte
06-02-2020
4. she
it
5.
Patrulea ii corect
6. Are they listening to music?
7 Went
Was
8 Mine
Ours
His
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Functia F : R -> R , F (x)= 2x - 1. Determinati Numerele Reale "a" Pentru Care Punctul C ( A^2 ; 3a + 1 ) Apartine Graficului Functiei.
Trebuie Construit Un Perete Lung 4 M,inalt De 2,10 M Si In Grosime De 30 Cm,cu Ajutorul Unor Caramizi Cu Dimensiunile De 20 Cm, 10 Cm, 7 Cm.Cate Bucati De Cara
Care Este Limita Inferioara De Temperatura Pana La Care Se Poate Folosi Termometrul Cu Mercur? a) 0 Grade Celsius b) -39 Grade Celsius c) -100 Grade Celsius
O Bila De Lemn De Masa M = 1 Kg Sta Pe Un Support Inelar. Un Glont De Masa M = 10 G loveste Bila De Jos In Sus Cu Viteza Vo= 300 M/s Si Raman Infipt In Ea. Care
Imi Spuneti Va Rog Un Loc Racoros Din Spania!
Cel Mai Mare Numar Natural De 3 Cifre Distincte , Divizibil Cu 2 Este ...
Ana Plus Bianca Au Impreuna 24 De Nuci.Daca Ana I.ar Da Biancai 3 Nuci Atunci Ea Ar Ramane Cu O Cincime Din Numarul Nucilor Pe Care Le Avea Bianca .Aflati Cate
Am Nevoie De Un Mesaj Ft Emotionant ,pentru Doamna Diriginta A Carei Zi De Nastere Este Zilele Acestea Iar Eu Nu Stiu Ce Sa Ii Scriu.Sau Macar De Niste Idei Pe
Coroana!!! Explica Afirmatia,, Sa-l Vad Venind, As Mai Trai O Viata''.
Piramida Patrulateră Vabcd Are Toate Muchiile Congruente. Măsura Unghiului Dintre Dreptele Vb Și Ad Este Egală Cu..? Am Căutat La Răspunsuri Și Am Găsit 60 De G