RO Study
👤
Mariana77777
Mariana77777
06-02-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog sa ma AJUTAȚI
Răspuns :
Ioanaroznovanu
Ioanaroznovanu
06-02-2020
Este corect.DE este paralel cu FG
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Prin Metoda Substitutiei Sistemele: a) X=y+5 x+y=11 b)x-y=2 y=2x-2 c) X=2y-1 2x+3y=12 d) 5x-4y=-1y y=3x+2
Intro Sala De Spectacole Sint 365 De Locuri.numarul Locurilor Ramase Libere Reprezinta Un Sfert Din Num.licurilor Ocupate
Am Nevoie De Ajutor Urgent: 1.a)Dacă Un Unghi Are Măsura Egală Cu 30° ,atunci Sinusul Unghiului Este Egal Cu... b.)Aria Triunghiului Echilateral Cu Latura De 8
Pls Mă Ajutați Va Rog La Exercițiul 3?
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(1,1), B(4,1) Şi C(4,4) . Arătați Că AB=BC
Imagineaza-ti Ca Esti Unul Dintre Capitanii Domnitorului Si Compune Un Raspuns In Proza La Discursul Acestuia, De 6-8 Randuri, Care Sa Debuteze Cu Replica Urmat
Use The Notes To Complete The Phone Convention. Nu Stiu Daca In Rest Am Scris Bine, Dacă Nu Ma Corectati Voi. Vă Multumesc Anticipat!
Se Dau N Numere Naturale Divizibile Cu 9, Acestea Se Concatenează, Se Calculează Suma Cifrelor Numărului Obţinut, Apoi Suma Cifrelor Sumei Obţinute Şi Tot Aşa P
Transformați In Fracții Ordinare : 0,52 , 3,46 , 0,327 , 4,6 , 12,005
Scrieti Formulel Chimice A 25 De Substante . Calculati Masa Moleculara . Determinati Pentru Fiecare Compus Scris Sau Substanta Scrisa Cantitatea