RO Study
👤
Edrien
Edrien
05-03-2015
Matematică
a fost răspuns
cum arata un triunghi optuz unghic?
Răspuns :
Ionutdiaconu37
Ionutdiaconu37
05-03-2015
uitate in imagine de mai jos..........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
41. Un Trapez Isoscel ABCD (AB || CD) Are AB = 12 Dm Și AD = DC = CB = 6-dm. Afla lungimea Diagonalei AC
Hidrocarbura A Are Formula Moleculară C6H14 Și Conține În Molecula Doi Atomi De Carbon Tertiari. Câți Compuşi Monohalogenaţi Se Pot Obține Prin Clorurarea Fotoc
Ajutați-mă! Dau 50 De Puncte!
14. Cîtul Și Restul Împărțirii A Două Numere Naturale Sunt Egale Cu 9. Så Seafle Cele Două Numere, Știind Că Diferența Lor Este 129.
Subiectul Exprimat Este......si........?
Am Observat Ca Diferenta Dintre Numarul Meu De Telefon Si Anul Instalarii Acestuia Este 515 669, Iar Catul Lor 260. Aflati Ce Numar De Telefon Am Si In Ce An A
Hidrocarbura A Are Formula Moleculară C6H14 Și Conține În Molecula Doi Atomi De Carbon Tertiari. Câți Compuşi Monohalogenaţi Se Pot Obține Prin Clorurarea Fotoc
Se Dă Ecuația X^2 + 5x - 7 = 0. Să Se Formeze Ecuația De Gradul Doi În Y, care Are Rădăcini Y1= X1 +1/x2 Şi Y2 = X2 +1/x1
Autocarul Cu Care Au Călătorit Elevii Avea 52 De Locuri Câți Adulți Au Însoțit Dacă Din Clasa Întâia A Au Participat 28 RON Iar Din Clasa Întâia B 19 Elevi
Como Acer Carro“El Travieso Tom Vuelve Tarde A Casa Y Con Las Ropas Estropeadas. Su Tía Decide Castigarlo Sin Salir El Sábado Y Lo Obliga A Pintar La Valla De L