RO Study
👤
Anonima2492
Anonima2492
05-02-2020
Franceza
a fost răspuns
va rog ajutati-ma urgent!!
Răspuns :
Ursudoralarisa2008
Ursudoralarisa2008
11-02-2020
Răspuns:
osbbsjsbsbs
Explicație:
scuze nustiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Suma A Trei Numere Este 256. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Cel De-al Doilea Este Cu 37 Mai Mic Decat Primul Si Cu 87 Mai Mare Decat Al Treilea . 2. Suma A Tre
Se Dau De La Tastatura 2 Cifre Sub Forma De Caracter.Sa Se Formeze Pe Ecran 2 Numere De 2 Cifre Posibile.Avem Grija Sa Nu Citim Altceva Decat O Cifra Si Sa Fie
Problema Grafica(cu Desen) Cls A Treia : Doi Copii Isi Numara Bananele Primite.Primul Zice:da-mi 3 Banane De La Tine Pentru A Avea Si Eu Cat Tine.Celalalt Ii Ra
1.Suma A Trei Numere Este 256. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Cel De-al Doilea Este Cu 37 Mai Mic Decat Primul Si Cu 87 Mai Mare Decat Al Treilea . 2. Suma A Tre
Vreau Si Eu O Compunere De 10 Randuri In Care Sa Spun Cum Imi Voi Petrece Vacanta De Vara .:* :*
Diferenta A Doua Numere Este 600.Sfertul Primului Numar Este Cu 50 Mai Mare Decat O Treime Din Al Doilea Numar.Care Sunt Numerele?
Determinati Nr Care Impartit La 51 Da Un Cat Si Restul 24, Iar Impartit La53 Da Acelasi Cat Si Restul 0.
Care Este Diferenta Dintre Marcile Lexico-gramaticale Ale Subiectivitatii Si Marcile Lexico Gramaticale Ale Eului Liric Sau E Acelasi Lucru? :-??
Vreau Si Eu O Compunere De 10 Randuri In Care Sa Spun Cum Imi Voi Petrece Vacanta De Vara .:* :*
Care Este Diferenta Dintre Marcile Lexico-gramaticale Ale Subiectivitatii Si Marcile Lexico Gramaticale Ale Eului Liric Sau E Acelasi Lucru? :-??