RO Study
👤
Ski
Ski
24-04-2014
Limba română
a fost răspuns
la ex 4 si 5 am nevoie pe baza textullui
Răspuns :
Annn
Annn
24-04-2014
4. Autorul compară imaginea mamei cu cea a unui mălin înflorit de unde reiese că femeia care i-a dat viață a început să îmbătrânească.
5. Substantivul „mămucă” este pus între virgule deoarece autorul îi transmite ceva, îi poruncește ceva.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor...trebuie Sa Fac 10 Propoztii Cu Cuvantul "divinitati" Si 10 Propozitii Cu Cuvantul "divinitatii". Daca Se Poate Repede...
Rotunjeste La Zeci Numerele: 11; 24; 52; 45; 53; 32; 18; 29; 47; 93; 91 ; 17
Scrie O Compunere In Care Sa Il Caracterizezi Pe Jupanul Dămian.(15-20 Randuri Dupa Planul De Caracterizare De Mai Sus)
Ex 2 De La Testul 2 Dau Coroanaaaa
Buna ! Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Mic Text In Franceza Despre Familie ? Suntem Patru Membrii : Eu ,soțul Fiica Mea De 19 Suni Si Pisica Noastră Persana .
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Împărțit Pe Rand La 6 Si La 15 Sa Dea Acelasi Rest 3 Si Catul Diferit De Zero
La O Pepiniera S Au Obt 235 De Puieti De Tei, Puieti De Stejar De 16 Ori Mai Multi, Iar Puieti De Salcam Cu 16 Mai Multi Decat Cei De Stejar.Ce Nr De Puieti Au
Dacă Un Dicționar Are 1.236 De Pagini Află Câte Cifre Sau Folosit Pentru Paginarea Lui
Ce Animale Mananca Carne Inafara De Leu Lup
Explică Cele 4 Semne De Punctuație Din Citatul:"Ştefan Le Zise : -Flăcăii Mei ,v-ați Purtat Vitejește În Luptă(...)"