RO Study
👤
Pican37
Pican37
04-02-2020
Matematică
a fost răspuns
DAU COROANA
EX 1 și 2 va rog=(((((
Răspuns :
MeryPopins16
MeryPopins16
04-02-2020
Răspuns:
M-am cam grabit. Sper sa fie corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X^2-4X+3<_0,x€Z Dau Coroana , Ajutati-ma Imi Pune Nota....
Cartile Ne Sunt Prieteni Statornici...Ne Sunt Sfetnici Si Nu Ne Contrazic. Cartile Care Ne Plac Sunt Si Urne Pline De Amintiri.... Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Cu
INDICATI MODUL SI TIMPUL VERBULUI SUBLINIAT IN VERSURILE: DE CE "NU M-AS LEGANA" DACA TRECE VREMEA MEA. La Ce Alt Mod Se Poate Trece Acest Verb Inafara De Modul
Identifica Complementele Circumstantiale: A)Acolo,langa Izvoară,iarba Pare De Omăt. B)Iarna,vara,pe Ploaie,pe Ninsoare,era Osândită La Spălat In Casa. C)Atunci
Formulati Propozitii Dupa Urmatoarele Scheme Liniare S Ap P Ap Ap P S Ap Ap S Ap Ap Ap P
3 Demonstrati Ale Teoremi Lui PITAGORA PLSS!! dau 50 Puncte + Coronita!!
In Propozitia "Deodata, Navali In Campie O Mica Aratare", Cuvantul "Deodata" Ce Fel De Complement Circumstantial E?
Va Rog Sa-mi Faceti O Prezentare Pe Power Point Despre Retele De Comunicatii De Minim 15 Slide-uri!
Indentificati Complementele Indirecte Din Textul Urmator.Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima. Copiii Se Bucura De Apropierea Vacantei.Parinti
Alcatuiti O Propozitie Cu Cuvântul "lin" Care Sa Aiba Alta Valoare Morfologica Decat Adjectiv.