RO Study
👤
Edytimis0
Edytimis0
04-02-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede!!!!!!!
Răspuns :
Aledan12
Aledan12
04-02-2020
a= 6
-a= -6
a= -8
-a= 8
a= -2
-a= 2
a=0
-a=0
a=+37
-a= -37
a= 403
-a= -403
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema Trigonometrie Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema Numarul 554, Nu Inteleg De Ce Rezultatul Este B...Am Mai Postat O Daca Insa Chiar Nu Stiu Cum De Acel
Determinati Ecuatia Dreptei D Care Trece Prin A Si Este Perpendiculara Pe Dreapta BC. A(-2,2) B(-4,-2) C(4,2).
Transmite-i Lui Tilica Parerea Ta In Legatura Cu Prestatia Lui La Ora De Istorie.. Personajul Este Din Opera ,, Un Smecher La Lectie'' De Mircea Santimbreanu
Bunăă. Am Nevoie De Un Rezumat Pentru Poezia "Ce-ti Doresc Eu Tie,dulce Romanie?"de Mihai Eminescu.Sa Nu Fie Nici Prea Lung ,dar Nici Foarte Scurt.Multumeeesc.
Cum Este Corect La Demonstratia Genului Liric ,toata Sau Numai 2trasaturi Cum Cere La Cerințe
Intrun Sac Erau 125 Kg De Sare, Iar In Alt Sac Erau Cu 38 Kg Mai Putin. Din Intreaga Cantitate Sau Pus 195 Kg In Lazi,restul Sa Pus In Pungi De Cate 2 Kg. Sa Se
O Poezie Cu Titlul PIZZA... SA FIE FRUMOASA
Un Alcool Monohidroxilic Sarurat Formeaza Prin Oxidare Blanda Un Compus Organic Are Contine 18.60% Oxigen. Alcoolul Este: a- 2 Propanol B- 2 Butanol C- 2 Penta
Corectaţi, Prin Rescriere, Greşelile De Orice Fel Din Din Enunţurile De Mai Jos: Am Ales Această Decizie Fortuită De Împrejurări. La Muzeul Deltei Dunării S
Niste Cuvinte Care Sa Incapa Ie, Ia Si Sa.