RO Study
👤
Bossandrei0386
Bossandrei0386
04-02-2020
Matematică
a fost răspuns
1 supra 3 minus 1
Ajutați.ma.
Răspuns :
Dianageorgiana794
Dianageorgiana794
04-02-2020
Răspuns:
1/3-1=1/3-³⁾1/1=1/3-3/3=-2/3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Subiectul Din Enuntul Langa Platul Imparatesc Sub Un Tei Esr Fantana Cu Apa Rece Va Rog
Trebuie Sa Analizez Sintactic Toate Cuvintele Din Propozitia: Parca Ti Se Primeneste Sufletul Uitandu-te La Ea.
Puneti In Ordine Urmatoarele Cuvinte,pentru A Forma Propozitii: 1.yesterday/come/home/did/when/she 2.you/to/on/go/saturday/school/do 3.it/rain/won't/perhaps/tom
Semiperimetrul Unui Dreptunghi Este 682 Cm.Latimea Reprezinta 3/8 Din Lungime.Care Sunt Laturile Dreptunghiului?
Intr-o Livada Sunt 240 Pomi Fructiferi .din Care 3supra8 Sunt Meri,3supra10 Sunt Peri,iar Restul Caisi.Cati Pomi Sunt In Livada,
Circumstantele De Loc Si De Timp In Opera Literara Manastirea Argesului....sa Fiee Ideeii ..va Rogggg
O Idee Despre Interesul Generatiei Tale Pentru Lectura
Buna ! Am Si Eu Un Exercitiula Romana Va Rog Ajutati-ma : Formulati Un Enunt In Care Predicatul Verbal Sa Fie Un Verb La Timpul Prezent ,persoana A Ii-a , Numar
Imi Explica Careva Putin Metafora : " Dor De Moarte " :) Din Secventa : " Indulcind Cu Dor De Moarte " Stiu Ca Sugereaza Tendinta Spre Abosult, Dar Ce As Mai P
Cum Se Analizeaza Adj. Gros ,cald, Mic ,catifelat, Umed ,subtire, Moale