RO Study
👤
Msmelimello
Msmelimello
03-02-2020
Chimie
a fost răspuns
va rog..............
Răspuns :
Elenachim62
Elenachim62
03-02-2020
Răspuns:
Am atasat propunerea
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
OFER 20 PCTE!!!!!Propuneti-mi O Poezie Sau Macar Nisthe Ghicitori cu Tema,,Leopardul''-pentru Clasa 3(adika Mai Usoara).Urgent,va Rog!!!!!
Alegeti Din Text Citeva Expresii care Il Caracterizeaza Contrastiv Pe Cei Doi Conducatori De Osti/Plasati-le In Tabel In Felul UrmatorMihai Viteazul
Folosind Sistemul Periodic Scrie Simbolurile Chimice:a) Elementele Din Perioada A2-ab)elementele Din Subgrupa Secundara A Grupei a 7-a.Va Rog Mult Urgent!
Faceti O Felicitare De Anul Nou Parintilor ......... In Rusa Va Rognotez Cea Mai Bunava Rog
Doua Propozitii Cu Fiecare Dintre Omonimele:noi,era
Calculeaza Cantitatea De Substanta De Clor Necesara La Obtinerea Clorurii De Hidrogen Cu Cantitatea De Substanta De 5 Mol.Care Este Masa Clorului?
UN TEXT ATGUMENTATIV
Cum Calculez Limita: Lim Când N Tinde La 2 Din (n^5-5n-22)/(n-2) Am Încercat Cu Horner Dar Fără Succes :(
Indica Doua Cauze Care Determina Densitatea Mai Mica A Populatiei In Sudul Republicii Moldova
Calculeaza Cantitatea De Substanta De Clor Necesara La Obtinerea Clorurii De Hidrogen Cu Cantitatea De Substanta De 5 Mol.Care Este Masa Clorului?