RO Study
👤
Ioana060286
Ioana060286
03-02-2020
Engleza
a fost răspuns
please ajutați-mă, am nervoie urgent
Răspuns :
Cristina8170
Cristina8170
03-02-2020
From the beginnings the answer is B and from the endings the answer is A because it is much more detalied and you can understand more what happened.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desparte Insilabe Cuvintele Intre, Inotam, Inlocuit, Incaltaminte, Intocmai, Inot, Incuiat, Incearca, Intrecere, Inalt, Inotam, Inaltime.
Găsiți Locuțiunile Verbale Corespunzătoare A Următoarelor Verbe ;a Fugi ;a Se Rostogoli ;a Muri ;a Navali ;a Exagera ;a Se Casatori
Dati Exemple De Ecosisteme Acvatice In Care Omul Se Intalneste Permanent Sau Intamplator.
Pentru 2 Bluze Si 3 Rochii, Ana A Platit 230 De Lei, Iar Maria A Platit Pentru 3 Bluze Si 2 Rochii, De Acelasi Fel Ca Si Ana 170 De Lei . Care Este Pretul Unei
Eseu,,O Vacanta De Vis Pe Care Mi-o Doresc,, va Rog Mult♥♥
1.De Ce Atunci Cand Te Afli Pe O Bicicleta Nu Trebuie Sa Pedalezi In Continuu? 2.De Ce Este Interzis Ca Autoturismele Sa Fie Remorcate Cu Ajutorul Unui Cablu? 3
Exercitiul 7 Cine Ma Poate Ajutaaa
Multiplii Lui 2 Cuprisi Intre 10 Si 54 Sunt: A) 0,12, 24,36 Si 48;b)12,24,36 Si 48; C)12,24si 48; D)24,36 Si 48.
Cei 120 De Elevi Din Clasele A IV A Trebuie Reprezentati In Grupe De Cate 10 Elevi Pentru Un Concurs De Orientare. Cate Grupe Se Formeaza?
In Padurea De La Marginea Satului Sau Plantat 36 De Copaci 4 Dintre Ei Erau Stejari Si De 7 Ori Mai Multi Erau Brazi Iar Restu Erau Frasini . Cati Frasini Au R