RO Study
👤
Bambirambi567
Bambirambi567
02-02-2020
Matematică
a fost răspuns
1-3+2 va rogggggggggg
Răspuns :
Marius0913
Marius0913
02-02-2020
Explicație pas cu pas:
1-3+2=-2+2=0
=))))))))
Answer Link
AlexOnessyac
AlexOnessyac
02-02-2020
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
1 - 3 = -2
-2 + 2 = 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Functie Sintactica Si Ce Caz Sun Cuvintele ''d-ta'' Si ''eu'' Din Propozitiile Urmatoare?-Vai De Mine!cum Crezi D-ta?...''Eu Sunt Nevricos ,si Nu Stiu Ce As
Intre Masele A Doua Corpuri Exista Relatia:m1\m2=2.care Este Relatia Dintre Greutatile Lor?
Alcatuiti O Propozitie Cu Cuvantul : Luisa Fie Mai Intai Pronume Personal In Caz Dativ Si In Genitival Doi-lea Rand Sa Fie Articol Hotarat Cin
Un Corp Din Plumb Si Unul Din Aluminiu Au Greutati Egale,G1=G2=1N.Care Sunt Masele Corpurilor?
Indicati Sinonime Pentru Urmatoarele Expresii:cu Noaptea-n Cap Cu O Falca-n Ceruri Si Cu Una-n Pamanta (-i) Veni Sa Lacramezaa (-ti) Pune Gura La CalaURGENT Plz
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Compun O Problema Dupa Exercitiul Urmator: (109-19) :9 :*
Faceti Expansiunea Complementelor Circustatiale De Loc: O Sa-mi Pretec vacanta La Bunici. Am Citit Piesa Pana La Actual Al Doilea .Am Fost Acolo.VA ROG AJUTATI
Cu Cat Este Mai Mare Suma Numerelor 43+81 Fata De Dublul Lor
O Bucata De Stofa De 14 M Lungime A Fost Taiata In Doua Bucati, Una Din Ele Cu 4 M Mai Lunga Decat Cealalta. Stiind Ca Bucata Mai Scurta Costa Cu 140 Lei Mai Pu
Am Nevoie De Rezolvarea La Aceasta Problema; La Ora De Abilitati Practice Elevii Au Decupat 24 Cerculete,iar Triunghiuri, Cu 12 Mai Mult. Din Figurile Decupata