RO Study
👤
Scripcarucasiana48
Scripcarucasiana48
30-01-2020
Matematică
a fost răspuns
dau coroniță va rog
Răspuns :
AlexandruHopa
AlexandruHopa
30-01-2020
Răspunsul iata pe foaie, sper ca te ajuta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formati Toate Gradele De Comparatie Ale Adjectivelor: Rumena,fraged,umed. Va Rog Mult! Urgent!
Completeaza : Where I ........ ( You/be ) At 5 O'clock Yesterday ?I ....... ( Cook ) Dinner While Tony ...... ( Work ) In The Garden .When (you/see) Sue ?While
Poate Sa-mi Traduca Cineva In Franceza Fraza Asta: Eu Consider Ca Metoda E.S.P.E.R.E. Este O Buna Modalitate De A Ne Imbunatati Relatiile Cu Ceilalti Cat Si
Va Rog Sa Imi Spuneti Daca Este Adevarat Sau Fals!.a) Dreptunghiul Este Un Paralelogram.b) Rombul Are Toate Unghiurile Drepte.c) Paralelogramul Are Laturile Opu
Va Rog Sa Ma Ajutati La Rezolvarea Acestui Ex. Afla Valorile Literelor A,b Si C Stiind Ca: A+b +c=223 896:a=7, B:c=9 Rest5
Maria Are De 9 Ori Mai Multe Carti Decat Dan. Daca Maria Ii Da Lui Dan 30 De Carti, Atunci Dan Ar Avea Cat Un Sfert Din Numarul Cartilor Mariei. Cate Carti Are
Suma A Doua Numere Este 380 Iar Diferenta Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Cel Mic Care Sunt Numerele ?
Un Corp Din Plumb Si Unu Din Aluminiu Au Greutati Egale G1=G2=1N . Care Sunt Masele Corpurilor Dar Volumul Lor?
Spuneti-mi Si Mie Cate O Propozitie Cu Expresiile: Vazduhul Purpuriu De-un Rosu Soare, Bujori Infocati!
Dupa Ce A Parcurs 1supra5 Din Drum ,un Calator A Constatat Ca Mai Are 22,5km Pana La Jumatatea Drumului . Care Este Lungimea Drumului Si Cat Mai Are De Parc