RO Study
👤
Miricaflorin68
Miricaflorin68
30-01-2020
Franceza
a fost răspuns
Va rog e urgent!!!!
Răspuns :
Fetitele0powerpuff
Fetitele0powerpuff
31-01-2020
Răspuns:
Explicație:
1 b
2 g
3 i
4 a
5
6 h
7 e
8
9 j
10 f
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum E Corect? „Eric Era Singurul Care Nu Fuma. Suferea De Astm, Iar Orice Cantitate Însemnată De Fum Pe Care L-ar Tras În Piept L-ar Fi Trimis De Urgență La Spi
6. În Figura Alăturată, Piramida Triunghiulară Regulată VABC Are Latura Bazei AB=12radical 2cm Și Muchia Și Muchia Laterală VA=6radical 3 Cm.
7 Descoperă Regula Şi Realizează Corespondenta. Scrie Operaţiile Corespunzătoare. Completează Pe Frunză Numărul Rămas Fără Corespondent. 12 27 610 21 45 37 18 1
Dațimi Idei De 7 Mărimi Invers Proporționale Repede Vă Rog.Nu Trebuie Și Rezolvare Doar Exemple!Dau Coroană!
10 Saci De Cartofi 15 Saci De Făină Și 20 De Saci De Orez Cântăresc 700 De Kg Iar 8 Saci De Cartofi 12 Saci De Făină Și 24 De Saci De Orez Cântăresc 680 Kg Cât
Ajutor Am Nevoie Pana Maine
Poate Cineva Vă Rog Să Creeze Un Joc Cu Referire La Drepturile Consumatorului Am Nevoie De El Pentru Un Proiect DAU COROANA!!!!
Bună ! • Vă Rog Ajutați-mă Cu Acest Exercițiu, Dau Coroană Și Mulțumiri !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!! 1. Privește Fiecare Imagine Din Fişa Dată.2. Răspun
Fie Funcțiile F.:R - R/(x) = 2-x.g(x) = 3x + 2. Sa Se Calculeze (g)(1).
Determinati X Pentru Care |x-3|=5