Răspuns :
La munte
într-o zi friguroasă de iarnă unde afara bătea vântul foarte tare părinții m-au întrebat dacă vreau să mergem la munte, eu am fost foarte rapid si le-am zis imediat da.
Ne-am facut bagajele si am plecat.
Într-un sfarsit am ajuns, acolo totul era alb partiile erau pline de copii care se dădeau cu sky-urile si sania.
Mi-am rugat părinții sa mergem să ma dau si eu, iar ei au spus că nu pentru ca nu suntem echipați.
Eu m-am întristat și am început să plâng, ei au spus sa nu plâng pentru ca o sa merge alta data. M-am oprit din plâns dar tot eram trista.
Părinții mei sau intalnit cu niste rude si eu decis să meargă la o cafea, mie mi-au dat câțiva bani ca sa ma duc la un loc de joaca. Deoarece eu sunt neascultatoare nu am mers la loc de joaca si m-am dus pe pârtie.
Odata ajunsă pe partie am inceput să ma joc cu copii dar si singura, m-am dat cu sania, din banii pe care îi aveam am închiriat sky-uri, a fost foarte distractiv.
Am mai stat eu și m-am jucat pana cand mi-am dat seama ca părinții mei o sa vină să mă ia de la locul de joaca eu speria nu stiam ce sa fac asa ca am fugit repede de pe pârtie, neștiind că este vale și o să cad. Deodată mă rostogol până jos. Am suferit o cazatura foarte rea dar am fugit ca sa vad daca părinții mai sunt la cafenea.
Ei nu mai erau așa că m-am panicat extrem de tare,nu stiam ce sa fac. Telefonul meu era la tata așa că m-am dus la un angajat și i-am spus dacă mă lasă să dau un telefon parintiilor, am format numărul și i-am sunat. Mi-au zis sa mă duc la mașină. I-am ascultat si am plecat. Cand au ajuns și ei la mașină m-au certat și eu zis să nu mai fac așa eu mi-am cerut scuze și am placat acasă.
A fost o zi cu multe peripeții.