Răspuns :
In cerinta ta , specifici 'alcatuieste o naratiune' , asa ca voi alcatui una .
Era o zi de vara , mergam sper Bacau , cu trenul , din orasul Bucuresti .
Urcat in tren , ma uit atent pe biletul meu , si ma indrept spre compartimentul unde aveam locul rezervat pentru aceasta calatorie . Ajuns acolo , ma fac comfortabil si ma uit ba pe coridor , ba pe fereastra . Pe fereastra observ pasarelele cum zboara paralele cu mine , si razele soarelui , ce se izbesc de geam , incercand sa patrunda . Pe coridor trec diferite persoane : Unii stau la geam , fumand din tigareta , iar altii isi cauta campartimentul . Dupa ceva timp, saturat de plictiseala ma decid sa ma idrept spre vagonul restaurant , pentru a bea un suc , o cafea . Ajuns acolo ,gasesc o masa libera in toata aglomeratia, imi iau bautura si ma asez la o masa . Ceva se aude . Este chiar trenul . Franele acestuia scartaie in continu . Ma ridic si ma indrept spre geam cu graba . Pe geam nu se vede nimic , inafara de o ceata sinistra , ce coboara si invaluie incet trenul . Nu-mi fac griji . Ma asez la loc si imi savurez in continuare bautura . Ridic privirea , si observ ca , deodata raman singur in tot vagonul. Nici barman-ul nu era la locul lui . Decid sa ma duc in vagonul alaturat , sa verific , paote era doar naivitatea mea , insa nici acolo nu era nimeni . Ma indrept cu repeziciune spre capatul trenului , mai exact spre locomotiva , si pana si acolo nu am gasit pe nimeni . Ajuns acolo , vad doar o silueta , o umbra , ce era cu spatele . Aceasta deodata cade la pamant . Speriat , ies din trenul oprit , si o iau la pas , spre Bacau , pe o strada goala, prin ceata . In departare observ o lumina , ce se indrepata spre mine cu repeziciune. Este din ce in ce mai aproape si mai aproape . Odata cu sosirea ei se mai aude ceva . Un motor . Se pare ca este o masina . Cu viteza , vine spre mine , si fix inainte de impact , totul se face negru ... negru...
In final , ma trezesc . In patul meu calduros . Se pare ca a fost doar un vis.
Aceasta a fost varianta mea de compunere . Este o naratiunea , o intamplare in tren , una fantastica/imaginara . Sper ca am ajutat . Iti doresc o zi frumoasa !