RO Study
👤
35y6u6
35y6u6
04-03-2015
Limba română
a fost răspuns
O poezie despre Moldova mea
Răspuns :
Denisaisa2002
Denisaisa2002
04-03-2015
Moldova mea
Patria mea
Iubirea mea
Speranta mea
Locul in care m-am nascut
Am crescut
Lannga ai mei parinti
Cuminti
Ce m-a ajuta mai mereu
Si la bine si la rau
Oricum
As fi fost eu!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie In 20 Min Transformati Substantivele; Nor Si Negura In Adjective Carespunzatoare Si Alcatuiti Cu Ele Cate O Propozitie Dezvoltata .va Multumesc
La Un Centru De Legume Si Fructe S-au Vandut Intr-o Saptamana 998 Kg De Fructe , Iar In Saptamana Urmatoare 990 Kg. cu Cate Kilograme De Fructe S-au Vandut
Va Rog Sa Ma Ajutati La Functii Am Examenul Si Nu Stiu Ceva Adica Verificati Daca Punctele A(-3,2) Ssi B(2,-1) Apartin Graficului Functiei Adica Nu Stiu Sa Fac
Maria A Citit Cu 75 Pagini Mai Mult Decat Sorina. Sorina A Citit De 4 Ori Mai putin Decat Maria. Cate Pagini A Citit Fiecare?
(x : 2 +(95-165:11) Ori 2) : 4 Egal Cu 160
-2√12+18+4√3 Cu Cat Este Egal Faceti Si Calculul
Explicati Notiunea:sistem Agrar
Va Rog Sa Ma Ajutati La Functii Am Examenul Si Nu Stiu Ceva Adica Verificati Daca Punctele A(-3,2) Ssi B(2,-1) Apartin Graficului Functiei Adica Nu Stiu Sa Fac
Mai Am O Problema mai Am Nevoie De Un Cuvant Din Trei Silabe Unde Al Doilea Este Xan. si Un Cuvant Din Patru Silabe Unde Al Treilea Este Xan
Să Se Determine Înălţimea Maximă La Care Un Muncitor Ridică O Greutate Cu Masa De 250 Kg, Folosind Un Plan Înclinat Neted Cu Lungimea De 6,25 M Şi Aplicînd O Fo