RO Study
👤
Alin4k
Alin4k
04-03-2015
Geografie
a fost răspuns
unde se afla podisul Guyanei
/???
Răspuns :
Carina123
Carina123
04-03-2015
Podisul se afla Brazilia cred..
Answer Link
Andrabocanici
Andrabocanici
04-03-2015
Este un podis din Brazilia.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Mark The Sentences T (true) Or F (false). 1 Jeff Phones Chloë. 2 Chloë Asks Jeff If He's Really A Go-karter. 3 Jeff Goes To The Go-kart Track With His Father.
Scrie În Casetele Libere Semnul +, -, X Sau: Pentru A Obține Rezultatul Indicat. 10 9 9=81 6 8 8=40 9 3 3=30 8 8 8= 8 16 4 5=20 7 9=40
Va Rog Ajutor Dau Coroana!!
18. Câți Metri Va Merge Furnica De La Mușuroiul Ei Până La Cel Vecin Și Înapoi? 32 M 14 M
Trei Momente Importante Din Viata Lui Issus
AJUTATIMĂ VĂ ROG MULT!
IV. Cavinte Dacice În Limba Română Actuală Realizează Un Rebus Cu Cuvinte Dacice Din Limba Română Actuală Enumerate În Lista Următoare: • Corp Uman (buză, Ceafă
2 What Is The Hound Of Baskervilles About? What Type Of Story Is It? Read The Plot To Find Out. Baskerville Hall Is A Huge Manor House On The Moor. Legend Says
8 Alcătuieste Enunțuri Respectând Ordinea Indicată A Părților De Propoziţie. A) Subiect - Predicat Verbal; B) Subiect - Predicat Nominal; C) Subiect - Parte Sec
Ce Caracteristica A Lui Ionel Reiese Din Secventa ,,Când Am Ajuns Acasă, Am Înțeles De Ce Maiorul Ieșise Un Moment Cu Cheseaua În Vestibul — Ca Să-mi Toarne Dul