RO Study
👤
DHFSKF
DHFSKF
04-03-2015
Limba română
a fost răspuns
analiza morfologica la cuvantul poveste
Răspuns :
Marymunteanu30
Marymunteanu30
04-03-2015
poveste=subs.comun,nr.singular,gen.feminin,persoana I,functia sintactica de subiect...
Answer Link
Ganjeavlada
Ganjeavlada
04-03-2015
poveste-subst. comun,nr.sing.gen femenin.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faurul Pamantului E Personaj Pozitiv Sau Personaj Negativ eu Nu Am Citit Asa Ca Nu Stiu.am Nevoie De Asta Repede Va Rog Io.!!!!!!!!!!!!!!
Un Calorimetru Contine 100 G Apa La 10°C. Se Introduc In Interior 100g De Apa La 90°C. Precizati Capacitatea Calorica A Calorimetrului.daca Temperatura Finala A
1. Media Aritmetica A Doua Numere Este 37.52. Daca Unul Din Numere Este 34.9 Aflati Celalalt Numar 2. Daca Suma Numerelor A Si B Este 68 Iar Diferenta Lor Este
Aratati Ca Fractia 11n+ 3 Supra 7n+ 2 Este Ireductibila,oricare Ar Fi N E N
Salut. Ma Ajuta Cineva La Ex 4? Mersi. :D
Determinati Cantitatea De Produs Final Obtinuta La Oxidarea Blanda A 5 Moli De 2 Propanol, De Puritate 80%
Care Sunt Antonimele Cuvintelor Niciodată Luminoasa Înaltă Apropiata
Daca Media Aritmetica A Trei Numere Este 75,44si Unul Dintre Numere Este 17,19 Aflati Media Aritmetica A Celorlalte Numere
Scrieti Toponimul In Functie De Numele Locuitorilor Sai : Albaiulian .........., Husean ......... , Moscovit ............ , Neozeelandez ................... ,
Consiliul De Administrare Al Unei Societăți Pe Acțiuni A Decis Sa Egaleze Resursele Celor Doua Subdiviziuni Ale Sale. Suma Resurselor Constituie 160 Milioane Le