RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-01-2020
Matematică
a fost răspuns
o seara frumosa toata lumea
Răspuns :
Joniesp39
Joniesp39
20-01-2020
Răspuns:
Okokokokokokokokokokokokokokoko
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Dintre Numerele A)28 B)30 C)27 Indeplineste Conditiile: Este Un Numar Par,... Diferenta Dintre Cifra Unitatilor Si Cifra Zecilor Este 6,....este Vecinul N
Subliniază Cu O Linie Adverbele Interogative Și Cu Două Linii Adverbele Relative Din Enunțurile de Mai Jos. a) Când Pleci La Mare? b) Am Urcat Până Unde Am Pu
Ma Puteti Ajuta Cu Aceste Exercitii Va Rog? Faceti Cat Stiti.Multumesc
Aflați Aria Unui Patrat Cu Latura De 8cm,2.05 Cm,7(3) Cm
Contrage Propozitii Subordonate Subiective În Partea De Propozitie Corespunzătoare 1)Cine Muncește Reușește 2)Care Nu Se Hotărăște La Timp Pierde Orice Ocazie
Transcrie Doua Propoziții Aflate În Raport De Coordonare Din Fraza Urmatoare:Ne-am Propus Sa Arătăm Zestrea Fizica A Bunicii Și Sa Vorbim Despre Zestrea Suflete
"Eu Ma Spal" Spăl Este La Diateza Reflexiva? "mama Ma Trezește" Trezește Este Tot La Diateza Reflexiva?
Va Rog ,dau Coroană : Perimetrul Trapezului Isoscel ABCD In Care AB Este Pararel Cu CD ,AB =6cm ,CD =2 Cm ,și Măsură Unghiului (ABC)este Egală Cu 60°,este Egală
Comment On: ,, Flowers Are The Sweetest Things That God Ever Made, And Forgot To Put A Soul Into.'' (7-10 Sentences) Va Rog Imi Trebuie Mult! Dau Coroana!!!
Să Se Rezolve Inecuațiile: Cine Mă Poate Ajuta?