RO Study
👤
Ionelamiruna89
Ionelamiruna89
18-01-2020
Limba română
a fost răspuns
Ajutati ma va rog frumos
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-01-2020
Răspuns:
.....
Explicație:
Sper că au sens propozițiile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Imi Spuneti Si Mie Care Au Dat Teza La Romana(clasa A V-a) Ce Va Dat Si Daca A Fost Greu?
Aflati X Din Proportia:2x+1 Supra 6 =7 Supra 3 repede Plizz! dau Multumesc Promit!
Am Nevoie Urgent De Rezolvarea La Problema Asta : Perimetrul Unui Triunghi Echilateral ABC Este 7,2cm .Lungimea Lui[AB] Este(....?)cm
O Prisma Triunghiulara Regulata Ar Laturile Bazei De 40 Cm Si Muchia Laterala De 6dm.Aria Laterala A Prismei Este Agala Cu...dm
VA ROG AJUTATIMA....Intr-un Camion S-au Incarcat 186 Lazi Cu Mere,iar In Alt Camion 212 Lazi Cu Mere.stiind Ca Toate Lazile Au Aceeasi Masa Si Ca In Camionul Al
Numerele Naturale Cuprinse Intre 100 Si 500 Care Impartite Pe Rand La 24,36,48 Dau De fiecare Data Catul 9 Si Restul Nenul Sunt.....
Cuvinte Care Rimeaza Cu Pasare Albastra Eu Am Gasit:maiastra,.......,.....va Rog Sa Ma Ajutati
La O Fabrica De Produse Lactate Este Nevoie De 1 Kl De Lapte Pentru A Realiza O Comanda De Smantana. Stiind Ca S-au Adus 95 De Bidoane A Cate 10 L Fiecare , Afl
Preţul Unui Obiect Este 1000 De Lei. Determinaţi Preţul Obiectului După O Scumpire Cu 10%.
Patrulaterul ABCD Este Un Trapez Cu Bazele AB=12 Si CD=3,M Partine Lui BC Astfel Incat MC Supra MB=1 Supra 2 Si MD Paralel Pe DC,N Apartine Lui AD.a)Determinati