RO Study
👤
Calnegrustefan
Calnegrustefan
17-01-2020
Limba română
a fost răspuns
Ajutor! 60 de puncte
Răspuns :
Negoita318
Negoita318
19-01-2020
1.findca=deoarece
cer=bolta
linistit=calm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Descriere Subiectiva despre Diamante Sau Flori...nu Stiu..ceva De 7-8 Randuri Daca Puteti De Clasa A7a...va Rog Sa Ma Ajutati..nu Prea Stiu Ce Sa Scriu.
Camelia Si Adriana Au Sume Diferite De Lei. Daca Impartim Suma Cameliei la Suma Adrianei Obtinem 3 , Iar Daca Scadem Din Suma Cameliei Suma Adrianei Obtinem 5
Scrie Exercitiul Care Poate Inlocui Fiecare Cerinta, Apoi Rezolva: A) La Care Numar Am Adaugat 536,daca Am Obtin
2999:10-2006=cat Este Rezultatul
Put The Words In The Right Order1.ever It On Go Wanted I For To2.Stonehenge Aliki's Air Father The From Asked Photograph To Her3.Stonehenge They To Won't Close
Metoda Figurativa Mihai Si Dan Au Impreuna 78 De Abtibilduri.mihai Are Cu 16 Mai Putin Decat Dan.cate Abtibilduri Are Fiecare Baiat?
Care Este Numarul Electronilor De Valenta Din 20 Grame Calciu
Gasiti Subiectele Enunturilor Anterioare Si Complementele Care Determina Interjectiile. Enunturile Sunt : "Pupaza Zbrr! Pe O Dugheana... Eu Atunci Hat! De Suman
Florin Are 10,5 Lei. Dan Are De 1,5 Ori Mai Multi Lei, Iar Rares Are Un Numar De Lei Egal cu Media Aritmetica A Primilor Doi Copii. Cati Lei Are Rares?
Intr'un Triunghi Dreptunghic Ipotenuza Are 15 Cm,mediana Corespunzatoare Bazei Are.... ?