RO Study
👤
Meteorforever
Meteorforever
16-01-2020
Matematică
a fost răspuns
Buna.Va rog cine stie?Ajutati-ma!
Răspuns :
Lovinviorel95
Lovinviorel95
16-01-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
443sumtftyyyy
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniati In Textul Urmator Cu O Linie Pronumele Pers. in Acuzativ Si Cu Doua Pe Cele In Dativ:Eu Nu-l Pot Admira Indestul,pe Cand Mama Il Scuipa Sa Nu-l Deoa
Gasiti Numerele De Doua Cifre Care Impartite La 9 Dau Restul 1.
Care Dintre Aceste Adjective Sunt Invariabile??? verde, Maro ,mov ,colorat ,gri,bleumarin,galbui,feroce,feros,propriu,propice,tenace
5) Un Termen Al Adunarii Este 416, Iar Al Doilea Este 518. Care Este Suma? 6) Unchiul Nicolae Are 105 Oi Albe,iar Oi Negre,cu 78 Mai Multe.Cate Oi Negre Are U
Intr-o Ferma Sunt Purcei Gaini.gaini Sunt 36 Purcei 2 Pe 3 Din Nr. Gainilor cati Purce Si Cate Gaini Sunt?
ДопишитеРодная Земля-это Место Где Ты Родился,........Города Молдовы-это Кишинев .......Сёла Молдовы-это Кэприяна .....Родные Места-это Поля .....
Cine Imi Poate Si Mie Explica Despre Elementele De Trigonometrie,si Cum Se Calculeaza Cos,sin,tg,ctg?Multumesc Mult Pentru Raspunsuri!!
Da La Suma A Doua Numere Adunam Diferenta Lor,obitenm 200,iar Daca Din Suma Scadem Diferenta,obtinem 170.Care Sunt Cele Doua Numere
Se Considera Urmatoarea Reactie 2A+B trece Ireversibil In 2C .Sa Se Stabileasca Relatia Dupa Care Se Poate Calcula Kc. va Rog Sa Imi Spuneti Rezolvarea Completa
Cat E -3 La Puterea A 2a ?!!?! : 9 Sau -9