RO Study
👤
Anomar1980
Anomar1980
16-01-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculați (-12)+(-4)=?
Răspuns :
Аноним
Аноним
16-01-2020
( - 12) + ( - 4 ) =
= - 12 - 4
= - 16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Doua Numere Naturale Stiind Ca Suma Lor Este Cel Mult Agala Cu 19, Iar Unul Dintre Ele Este De 5 Ori Mai Mic Decat Celalalt! RAPID VA ROG!!!!!
Am Nevoie De Fisa De Observatie Trebuie De Completat Nume Prenume locul Observatiei data mediul De Viata(padure,riu) denumireea Organismului forme De Miscare,lo
Va Rog Problema 13 Din Poza
Formeaza Numere Naturale De Patru Cifre Folosind O Singura Data Fiecare Cifra Corespunztoare Zarurilor De Mai Jos ....am Asa Zarurile 5,3,4,2
6.Dacă Suma A Trei Numere Este 56, Află Numerele Ştiind Că Primul Număr Estedublul Celui De-al Treilea, Iar Al Doilea Este De Două Ori Mai Mare Decât Primul..
Explica Rolul Cratimei In Urmatoarele Grupe De Cuvinte : Cantare-ndepartata , E-o ,de-al,pare-n.
5. Apelând La Diferite Surse De Informare, Realizează Corespondența Între Dansurile Dincoloana A Şi Stările Generate De Acestea, Din Coloana B.AVals• Libertate
Ajutatima Va Rog. Alcatuiti 5 Intrebari In Baza Textului Tiparnite Mănastiresti Va Rog Imi Trebuie Urgent, Si Raspunsul Lor Rog Mult
Va Rog Dau Coroana Si 50 De Baluri
Ana, Maria Si Dela Au Fiecare Cate Un Numar De Creioane. Ana Si Maria Au Impreuna 38 De Creioane Colorate. Daca Maria Asaza Creioanele Ei Impreuna Cu Ale Deliei