RO Study
👤
Iandreios32
Iandreios32
14-01-2020
Limba română
a fost răspuns
nimeni ce pronume e și ce caz are?
Răspuns :
Pufarina011
Pufarina011
14-01-2020
Nimeni este pronume negativ(arata prin negare o persoana), cazul este dat de enunț si de forma substantivului si a pronumelui. Nu il pot spune fara enunt.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Am Si Eu Nevoie De O Compunere Cu Titlul ,,Feerie De Iarna" , Iar Compunerea Sa Aiba Cel Putin 3 Figuri De Stil. Am Nevoie Pana Maine La Ora 10! Va Rog F
Match A And B.A1. Famous2. First3. Lovely4. Long5. Cute6. Curly7. Good A.girl B. HairC. Actressd. Smile
200 G Mg De Puritate 96% Reacționează 200g Soluție H2SO4 , Concentrația = 49% a) Substanța In Exces 6) V De H₂ Degajat c) Volumul De H2 Măsurat La Presiunea =
Pentru Un Carnaval S-au Cumparat 5 Pachete A Cate 9 Coifuri Si 6 Pungute A Cate 6 Baloane. Cate Obiecte Au Fost In Total?
Scrie In Tabel Datele Problemelor,apou Completeaza Tabelul. A)Un Creion Costa 2 Lei Cat Costa 6 Creioane De Acelasi Fel? B) 4 Baloane Indentice Costa In To
DAU COROANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALCATUIESTE ENUNTURI IN CARE CUVINTELE DATE SA AIBA INTELESURI DIFERITE . SCRIE EXPLICATIA FIECARUI SENS TON...
Ce Este Numarul 3 La Puterea 10
Explică Într-o Fraza Semnificația Titlului Poeziei!
TensiuniiIn Tabelul De Mai Jos Sunt Indicate Valorile Intensitassiunii Masurate La Borele Unui Clcment Decira) Reprezanta Caracteristica Curent - Tensiune A Ace
Zebre Australiene(pasari) Se Scrie Cu Litera Mare Sau Mica?