Răspuns :
Soarele se plimba falnic pe cer .Vacanta de vara a venit cu bucuriile ei .Sunt la bunici unde imi place sa admir natura,sa ma joc ,dar cel mai mult imi place sa ma plimb pri livada plina de rod a bunicilor mei.Intr-o zi cum ma plimbam usor melancolic in fata a aparut un caine mare si negru.S-a oprit in fata mea parca sa-mi vorbeasca,Eu speriat m-am suit intr-un pom dar o creanga s-a rupt si eu am cazut fracturandu-mi piciorul.Am urlat putin de durere ,cand m-am uitat in jur cainele disparuse.Dupa cateva minute a aparut insotit de bunicul care a venit sa ma duca acasa.Ce caine bun ,l-am infiat si de atunci este prietenul meu.
Intr-o zi frumoasa de vara eu si cu fratele meu am decis sa mergem inpreuna la concursul de zmee.
Era un zmeu tare frumos avand culoarea apei Marii Negri.Totul era pregatit.Un concurent care participa si el la concurs ne-a sabotat rupând materialul.Am mucit foarte mult sa-l refacem,dar nu am reusit.Am fost nevoiti sa facem altul.Eu si cu fratele meu am stat chiar si noaptea.
Ziua de concurs se apropia si mai erau doua ore,dar zmeul nostru nu era gata.Ne-am chinuit,dar am reusit sa-l facem.Cand ne-am prezentat la concurs erau foarte multi participanti.
Vremea a fost favorabila si am castigat.Cel care ne-a sabotat zmeul s-a enervat si a zis furios ca el a stricat zmeul cel pe care trebuia sa-l ducem la concurs.Premiul celui care castiga la acest concurs era de patru mii de ron.Acel copil care ne-a sabotat zmeul si-a cerut scuze si a zis ca a trebuit sa strice zmeul pentru ca are nevoie de bani de la concurs ca sa nu-si vanda cel mai bun prieten,calul sau.
Mie si fratelui meu ne-a fost mila de acel copil si i-am dat premiul in bani de la concursul de zmee.Copilul a inceput sa rada si ne-a mutumit in genunchi.
Aceasta a fost o intamplare care n-o s-o uit niciodata!!!