RO Study
👤
Shoooo748484
Shoooo748484
13-01-2020
Chimie
a fost răspuns
CH3-CH2(Cl) + CH3-NH2------>
Răspuns :
Elenachim62
Elenachim62
13-01-2020
Răspuns:
am atasat solutia
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabileste Corespondenta Dintre Tipurile De Muzica Si Tempoul Lor Hora Brâul Sârba Si Allegro Andante Moderato
Menționați Sensul Construcției “ca Sa-i Apucam Scrisoarea
Pe Un Pod S-au Întâlnit Doi Ciobani.Unul Avea 24 De Oi Albe Și 20 De Oi Negre,iar Celalalt Avea 70 De Oi Albe Și 23 De Oi Negre.Câte Oi Albe Și Negre Aveau Pe P
Care Sunt Trasaturile Secventelor Descriptive?
1.scrie A Sau F Pentru Fiecare Enunt. a)România Este Țară Membră A Uniunii Europene. b)România Are Ieșirea La Marea Mediterană. c)planeta Terra Are O Forma Sfer
Un Tren Are Vagoane De Marfă Și Vagoane De Călători . Calculează Câte Vagoane Se Marfă Și Câte Vagoane De Călători Sunt , Știind Că Numărul Vagoanele De Călător
Afla Ce Lipseste Din Fiecare Operatie Pentru Ca Relatiile Sa Fie Adevarate. 1kg= 60dag + ?hg 1kg= 3hg + ?dag 1kg = 500g + ?dag
Dintr-o Livadă S-au Cules Cireșe Și Vișine Iar Fructele Culese S-au Pus În Lădițe Fără Să Se Amestece Cantitatea De Vișine Culese Este Cu 30 Kilograme Mai Mare
Film In The Blank With An Apropriate Tense Form
Daca La Ex 9 Ebaluarea Nationala 2022 N Am Scris Valorile Culturale Puncteaza?Dar Dac Aam Scris Titlu La Subiectu 2 Imi Scade?