RO Study
👤
Eldy
Eldy
12-01-2020
Matematică
a fost răspuns
cercul cu lungimea de 12 pi are raza egala cu ....cm
Răspuns :
Ciupefoto
Ciupefoto
12-01-2020
Răspuns: L=2πR=12π ; R=12π/2π=6
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Nycol07
Nycol07
12-01-2020
Răspuns
:
6cm
Urări
:
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Florin Stie Ca Daca Ar Cumpara 3 Pixuri Si 5 Creioane Ar Plati 30 De Lei, Iar Daca Ar Cumpara 5 Pixuri Si 3 Creioane Ar Plati 34 De Lei. El Are De Cheltuit Pe P
La Cursa Jocurilor De Iarnaun Schior Parcurge Traseul In Mai Multe Etape,asfel O Treime Din Taseu In Prima Etapa,o Patrime Din Rest In A Doua Etapa Si O Treime
Enumeratii În Poezia Noi De Octavian Goga Dau Coroana !!!!!
Gaseste Substantive Potrivite Pentru Adjectivul Lin
Constuieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Circumstanțiala De Scop, Introdusa Prin Conjunctia "să"
Exercitiul 3 Va Rog.Nu Stiu Franceza, Nu Am Mai Facut Pana Acum.Am Facut Poza Si La Textul De La Lectie, Nu Stiu Daca Este Nevoie.
Intrun Depozit Se Afla O Cantitate De Zahar De 3 Ori Mai Mare Decat In Altul Daca In Primul Se Vand 1280 Kg Iar Din Al Doilea 240 Kg Atunci In Ambele Depozite R
Ce Funcție Are Substantivul Sare? "În Pântecele Acestor Munți Zac Comorile Minerale Cele Mai Felurite Din Europa: Sarea, Fierul.,argintului..."
Se Considera Functia F: R→R, F(x)=x³-12x Aratati Ca F '(x)= 3(x-2) * (x+2) , X∈R
Pentru Hidroliza Bazica A 1 G De Ester Metilic Al Unui Acid Monocarboxilic Aromatic Se Consuma 0, 411 G De Hidroxid De Potasiu. Precizați Formula Moleculara A A