RO Study
👤
Vera7121
Vera7121
12-01-2020
Arte
a fost răspuns
clasifica gamele cromatice
Răspuns :
Ruxandescuiannis
Ruxandescuiannis
12-01-2020
Răspuns:
Gama simpla , Gama compusa , Gama ton in ton , Gama majora , Gama minora , Gama de griuli
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Acvariu Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=4dm L=20cm Si H 0,3m. Se Toarna Apa In Acvariu Pana La Jumatatea Inaltimi . Cati Litri De
Valoarea Morfologica, Cazul Si Functia Sintactica Tuturor Cuvintelor Din Fraza: Am Iubit Drumurile De Calcar , Ale Dobrogei, Orbitoare In Lumina Soarelui, Pline
1. Un Corp De Aluminiu Are La T₀= 0⁰C Densitatea 2700 Kg/m³ Si Masa De 2,7 Kg. Prin Incalzire Se Dilata Cu 350 Cm³. Care Este Densitatea La Aceasta Temperatura?
Suma A Două Numere Este Egală Cu 34,5 Iar Diferenţa Lor Este Egală Cu 8,9. Aflaţi Numerele.Vă Rog Ajutaţi-mă!! Urgent!Mulţumesc!
Calculatisuma Numerelor A Si B Stiind Ca: A^2 +b^2-4a+6b+13=0.
De Analizat Atributele Din Urmatorul Vers: ,,Miresme Dulci De Flori Mă-mbată Şi Mă Alintă Gânduri Blânde...''
O Gradinita A Cumparat Intr-o Zi 123,5 Kg De Portocale ,iar A Doua Zi Inca 117,5 Kg De Portocale A Costat 9750 Lei ,cat Au Costat Portocalele Cumparate?
Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima Primele Doua Complemente Din Textul De La Ex 4:COMPLEMENTELE SUNT:acum;putin.
Care Este Masa In Grame A Unui Obect Care Cintareste.23kg Si6hg. 1q Si86kg. 24kg Si5dag.3kg Si 2dag.1tsi15kg.3hg Si20dag
A Egal ? B Egal ? C Egal ?a Plus B Egal C , A Minus B Egal B , B Plus C Egal 20