RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-01-2020
Limba română
a fost răspuns
va rog repede !! plssss
Răspuns :
Paulstefan57
Paulstefan57
11-01-2020
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat !!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Triunghi Dreptunghic ABC, M(∡A)=90, AD⊥BC, D∈(BC), Se Da: a)BD Supra CD= Patru Pe Noua, Iar BC= 52 Cm. Calculati AD Si Aria Triunghiului ABC.
In Triunghiul Isoscel ABC , Fie Punctul M Mijlocul Bazei BC . Demonstrati Ca: a) b)AM Perpendicular BC c)PB=PC ,unde P Este Un Punct Oarecare Pe Dreapta AM
3h 45min 35s=...........s Transformati Va Rog!Ajutati-mă :)
Determinati Elementele Urmatoarelor Multimi: a.A={x Apartine Z |x Divide -9} b.B={x€Z|x Divide -24} c.C={x€Z|x Divide -12} d.D={x€Z| X Divide 18} e.E={x€Z| X Mu
A:Știind Ca X +y+z +11=43,determinați Valoarea Lui X +y +z. B: Daca 3•x+4•y+5•z+27=59,determinați 5•z+3+4•y. C: Știind Ca X-2•y+13=52,determinați 3•x-6•y+1. Aju
Imi Poate Face Cineva Rezumatul La Colt Alb Dau Coroana! 20=30 De Randuri Repede
Pretul Unui Obiect S.a Marit Cu 20%. Dupa Un Timp,noul Pret Al Obiectului S.a Marit Iar Cu 20%. Dupa Aceste Doua Schimbari De Pret,obiectul Costa 1152 Lei. Care
Transcrie Un Predicat Verbal Si Un Predicat Nominativ
As Vrea Sa Stiu Daca "in Si Din'' In Urmatorul Context Este Corect: Servicii Profesionale De Traducere Si Adaptare Locala In Si Din 100 De Limbi. Tnx
Daca {2,3,6,8}= {a,b,c,2} Atunci Suma A+b+c Este Egala Cu: A.10 B.18 C.14 D.12