RO Study
👤
Riaria69
Riaria69
10-01-2020
Matematică
a fost răspuns
exercitiul patru , 50 puncte
Răspuns :
Crisanemanuel
Crisanemanuel
10-01-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:..................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflați Valorile Întregi Ale Lui X Pentru Care X( La Pătrat ) +2x<3
Fie Un Triunghi ABC Cu [ AD } Inaltime Si E , Respectiv F ,piciorul Perpendicularei Din D Pe AB , Respectiv AC .Dem Ca: A) Daca DE=DF Atunci ABC Triunghi Isosce
Un Dresor De Circ Experimentat Spala Un Elefant In 40 Min. Fiul Su Face Acelasi Lucru In 2 Ore. In Cit Timp Vor Spala Impreuna Dresorul Si Fiul 3 Elefanti?a) I
1.Denumirea A Carui Desert Din Africa In Traducere Inseamna ,,pustiu,desert,,?2.Care Animal Din Africa Are Cea Mai Groasa Piele Dintre Animalele De Pe Pamant?3.
Ce Este HAMACHI ? Cum Se Foloseste Si Cum Il Instalez/descarc ? Baietii Stiu Mai Bine Presupun ..plz , Ajutati-ma !
Buna! Este Careva Dispus Sa Imi Conjuge Si Mie Un Verb La Toate Timpurile Lb Engleze(nu Conteaza Ce Verb) La Afirmativ/negativ Si Interogativ Plus Traducerea In
Forumle De Calcul Prescurat:Cum Rezolv : (x Radical 5 + Radical 10) La 2 si O Explicatie Va Rog..
Determinati Cifra X In Fiecae Dintre Cazurile"a)(124+5x) Divizibil Cu 2b)(5 La Puterea 23+123x)divizibil Cu 5c)(1200+1234x) Divizibil Cu 3
Pe Semidreapta [ox Se Considera Punctele A1,A2,A3,......A100,astfel Incat OA1=1cm,A1A2=2cm,...A99A100=100cm.Daca M Este Mij.semg.[OA100],calculati Lungimea segm
Cine Imi Spune Si Mie 4 Intrebari Puse Unui Gandacel