RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-01-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede dau coroana
Răspuns :
Negrestefania654
Negrestefania654
09-01-2020
Sper să înțelegi...am făcut cat am putut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Amestec De Pentan Şi 2-pentenă Cu Masa De 57,2 G Decolorează Un Volum De 200 ML Soluţie Br2/CCl4 De Concentraţie 1M. Calculaţi Raportul Molar Pentan:2- Pente
3. In Triunghiul Dreptunghic ABC, M(A) = 90°, Cu AD Perpendicular BC, D € (BC) Avem BD = 36 Cmși CD = 64 Cm. Calculaţi:a) Perimetrul Și Aria Triunghiului ABC;b)
..8. Fie Şirul De Numere: 3, 9, 15, 21, 27, ....a) Completați Șirul Cu Încă Patru Termeni:b) Aflaţi Termenul Depelocul 25: .....c) Calculaţi Suma Primelor 12 Te
În Trei Zile Un Autoturism Parcurge O Distanță De 68 Km.in Prima Zi Parcurge Cu 12 Km Mai Mult Decat Im A Treia Zi Si De Doua Ori Mai Mult Decat In A Doua Zi.ca
Buna, Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva La Urmatoarele Probleme De Informatica? 1.Sa Se Scrie Un Program Care Sa Determine Toate Numerele Naturale Formate Din N
Rezolvaţi Ecuațiile:a) 7 + X = -3; B) -3 - X = 5; C) –7 + X = 4; D) X – 5 = -4; E) --x + 3 = -4; F) 7 - X = -5. Cu Rezolvare Va Rog!
Vreau Traducerea Acestei Propozitii :no One Sees What I See In You No One Feels The Same No One Sees Myself Like You Do.
Am Nevoie De Ajutor URGENT Intr Un Trapez Abcd Cu AB || CD Dalele Sunt Perpendiculare Si Se Intersecteaza In O. Stiind Ca OA = 12 Cm, OB = 16 Cm Si CD = 30 Cm,
Va Rooog Dau Coroana Rapid
Cei Patru Vecini, Alecu, Barbu, Costel Și Dumitru, Merg La Târg Să Cumpere Iepurasi Și Gasesc Un Crescător Care-i Vinde Cu Acelasi Preț. Iepurasii Cumpărați Rep