RO Study
👤
Hakerux
Hakerux
07-01-2020
Matematică
a fost răspuns
ma intereseaza doar ultimul calcul
Răspuns :
Nitugheorghe57
Nitugheorghe57
07-01-2020
Explicație pas cu pas:
Mult succes in continuare!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cantitatea De 6 Litri De Suc Trebuie Pusa In Sticle. Se Folosesc Sticle De 1litru, 1 Supra 2litri Si 1 Supra 4 Litri . Cate Sticle Sunt Necesare? Găseste Trei
Ajutati-ma Va Rog Dau Coronita Si10pctr
Fie Funcțiile F,g : ℝ → ℝ, F(x) = X− 2, G(x) = 2x + A− 1 Determinați Valorile Reale Ale Lui A, Pentru Care Punctul De Intersecție Al Graficelor Funcțiilor F Și
ROG AJUTOR::::::::::DE ANALIZAT (SINTACTIC) STROFA:sub Verde A Ta Camasa Nu Porti Ascun
Am Nevoie Urgent De Rezolvare+desen*ex Încercuite*
Explica Cum S-au Format Cuvintele Subliniate: A Descusut Si Omul-lup.
Nu Stiu Acest Ex !! VA IMPLOR !!! Nu Sunt Buna La Unitati De Masura !! Poza E Sus !! Toata Uitati-va !! Nu Am Stiut Decat Doua , Dar Scieti Si La Acestea !!!
Se Dau Funcțiile F,g:r->r,f(x)=mx^2-3 Și G(x)=4x+1. Stabiliți Dacă Graficele Celor Doua Funcții Se Intersectează Pentru M=-2. COROANA!!!!!!!!!!!
DAU 55 DE PUNCTE!!! 1.on Utilise Sa Peau Pour Faire Des Sacs Et Des Portefeulilles C'est Le................ 2.C'est Animal Qui Ressemble Le Plus À L'homme C'est
1.Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului Prin Care S A Format Cuvantul Aceea(Pe Vremea Aceea Era Vai Ș-amar De Țară). 2.Valoarea Morfologica A Cuvintelor