RO Study
👤
Coolpet2
Coolpet2
06-01-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati-ma! Problema 1/testul 2
Răspuns :
Denismicsmix
Denismicsmix
06-01-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Propozitie Cu Cuvantul Asculți. Dau Coroana! P.s. Vreau O Propozitie Dezvoltata❤ Multumesc!
5 Exercitii Cu Fractii Zecimale
Efectueaza Calculele : A)2,5x10+73,2:10; B)6+0,375; C)7-0,402. Va Rog Frumos E Pentru Maine Si Nu Vreau Sa I-au Nota Mica Plz.......
Plasati In Timp Primele Doua Imperii Germane!!!Am Nevoieee Urgeeent De Raaspuuns
Cat Face Fractia 1-50 Pe 100
Un Text Despre Un Copil Care Obişnuieşte Să Mintă.-inchipuiti Va Peripetiile Prin Care Poate Trece Acest Copil Calatorind In Tara Minciunii Si Apoi In Tara Ade
Am De Facut Ex 1,2 Si 3 La Matematica Pentru Lucrare.Daca Se Poate Va Rog Faceti Pe Foaie Si Aratatimi.Va Rog Cu Desene
Alcatuiti Cate Un Enunt , Folosind Ortogramele "prealuminat" Si "prea Luminat" . Argumentati Ortografierea Acestora ( Multumesc! )
The United Kingdom Has Voted To Leave The European Union In What Is (benn/being) Seen As A (political/politically) Earthquake. Just Over 52 Per Cent Of Britons
Trebuie Să Fac O Compunere Cu Tema Lumea Subacvatică. Nu Trebuie Să Fie Nici Prea SF, Mai Degrabă Să Conțină O Întâmplare Legată De O Creatura Fantastică. Tot C